calculator rate
 
Curs Valutar
EUR:  
USD:  
ROBOR
1 lună  
3 luni  
6 luni  
12 luni  
EURIBOR
1 lună  
3 luni  
6 luni  
12 luni  
home
 
 
despre noi info leasing parteneri FAQ login clienti contact
 
 
      etapa de precontractare derularea contractului finalizarea contractului
 
 


1. Ce proceduri au loc la finalizarea contractului de leasing?

- pentru autovehiculele cu import temporar: achitarea taxelor vamale (aplicate la valoarea reziduală), a accizelor (aplicate la valoare de intrare). Acestea sunt achitate de către Partener Leasing IFN şi facturate utilizatorului.

- pentru autovehiculele cu import definitiv (indigenizate), în funcţie de condiţiile stabilite în contract se achită valoarea reziduală, pe baza unei facturi emise de către Partener Leasing IFN.

- are loc transferul bunului şi predarea documentelor de proprietate.

2. De ce am nevoie de la Partener Leasing IFN pentru radierea/transcrierea autoturismului la încheierea contractului de leasing?

Vizarea certificatului de înmatriculare, fişa de înmatriculare vizată şi cartea de identitate a vehiculului; în cazul importurilor temporare - documentele pentru regularizarea situaţiei operaţiunilor vamale.

3. Cum se achită valoarea reziduală?

- dacă a fost inclusă în rate, nu mai este necesară achitarea valorii reziduale

- dacă e platibilă la finalul contractului de leasing, se facturează împreună cu ultima rată şi trebuie achitată conform termenelor de plată contractuale.

 

 

 
 
leasing auto leasing echipamente leasing imobiliar bancassurance
 
  home I despre noi I info leasing I parteneri I FAQ I login clienţi I contact I glosar I legislaţie I copyright © Partener Leasing IFN S.A. I design grafik.ro